Zeppelin Reizen

Thailand

Het veelzijdige Aziatische land van fascinerende tempels, prachtige natuurparken, adembenemende stranden en de kleurrijke en vriendelijke bevolking. Maak kennis met de tempels van de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukothai of beleef een avontuurlijk verblijf op de ‘River Kwai’. Hoofdstad Bangkok is een stad van contrasten. Tussen arm en rijk, tussen Westerse en Aziatische invloeden, maar steeds vol leven en een onvergetelijke sfeer.

Ten noorden van Bangkok bevinden zich schitterende berg- en heuvellandschappen. De grootste stad in het noorden van Thailand is Chiang Mai. Het westen van Thailand staat bekend om zijn ruigheid en wilde jungles. In het zuidoosten van Thailand vind je het prachtige Koh Chang, het op één na grootste eiland van Thailand, met parels van stranden, en een zee die gemaakt is om te duiken en snorkelen.

Thailand is ook een ideale bestemming voor kinderen. Een jungle met olifanten, reusachtige gouden Boeddhabeelden, sprookjesachtige tempels, grote stranden met palmbomen op tropische eilanden, en gevarieerd eten met oneindig veel lekkers voor iedereen.

Bangkok is een boeiende en spannende stad om met kinderen te ontdekken. Gouden paleizen spreken tot de verbeelding, met kleine bootjes kan je inkopen doen op een drijvende markt, vanuit Chiang Mai kan je op jungleavontuur trekken op zoek naar afgelegen bergstammen, of fietsen door plattelandsdorpjes.

Een reis afsluiten doe je dan op een van de zonnige stranden op de eilanden Koh Chang of Koh Samed.

Download het volledige dossier

enkele hoogtepunten

  • Mooie en makkelijke combinatie van natuur, cultuur en avontuur.
  • Bangkok als kloppend en bruisend hart.
  • De markten van Chiang Mai.
  • De ‘Bridge over the River Kwai’ en de prachtige tempels in heel Thailand.
  • Zon, zee, strand, zwemmen, duiken, snorkelen op Koh Chang en Koh Samed