Zeppelin Reizen

Nieuw – Zeeland

Niew-Zeeland ligt in de Stille Zuidzee en bestaat uit 2 grote eilanden, Noorder- en Zuidereiland en enkele kleinere onbewoonde eilanden.

Het Noordereiland is het dichtstbevolkte eiland van de twee, grofweg 3 miljoen inwoners, terwijl op het Zuidereiland er slechts 1 miljoen inwoners zijn.

In Nieuw-Zeeland draait alles om de natuur en dat op een relatief klein oppervlak. fjorden, witte zandstranden, woeste bergtoppen, boomgaarden, gletsjers, stille meren.

Het Zuidereiland is een stuk minder bevolkt dan het Noordereiland, maar ook zeer leuk om te bezoeken. Christchurch is de grootste stad en één van de mooiste en leukste steden van het land.

Download het volledige dossier

enkele hoogtepunten

  • Met jullie eigen huurwagen ontdekken jullie de mooiste plekjes van Nieuw-Zeeland, afgewisseld met enkele leuke activiteiten en mooie steden.
  • Auckland, geschiedenis lessen in Rotorua, de imposante Horizontal falls, adembenemende Mount Tongariro, wijn proeven in Napier, hoofdstad Wellingten, het mooie Christchurch, enzoveel meer op eigen tempo.
  • U verblijft in de betere charmehotels en B&B’s waar service, kwaliteit, mooie vergezichten en de rust u aangename nachten zullen bezorgen.