Zeppelin Reizen

Myanmar

Myanmar, het vroegere Birma, is een van de minst bereisde landen in Zuidoost-Azië.

Op Myanmar lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Uniek aan Myanmar is de ongedwongen, rustige sfeer op het platteland, maar ook in de steden als Yangon en Mandalay. Haast is hier geen optie.

Verdiep je in de geschiedenis van Myanmar aan de hand van de mooie koloniale gebouwen, speciale klederdracht, en de oude auto’s die nog steeds dienst doen.

De authentieke glimlach van de bevolking doet je direct smelten voor hun cultuur en levenswijze. Want Westerse invloeden zijn zeer beperkt.

De fiets opent enorm veel deuren en je zal merken dat men jou heel vriendelijk zal aanspreken en vragen stellen, zonder bijbedoelingen, maar puur uit nieuwsgierigheid. Dit is fietsen in een Boeddhistisch land!

Als mooi afsluiter eindigen we in Bangkok

Download het volledige dossier

enkele hoogtepunten

  • Wij hebben een unieke route uitgestippeld met de mooiste hoogtepunten van Myanmar (Shwedagon Pagoda in Yangon, Mandalay, Bagan, Ava, Amarapura, Hpa An, Mawlamyine, Bago en Inle lake) en dankzij de fiets ontdekken jullie de Birmaanse gastvrijheid, de charme van dit mysterieuze land en de prachtige natuur.
  • De tochten variëren van 15 tot 75 km, maar zijn voor iedereen haalbaar. Op iedere fietsdag fiets er een gids mee en wordt de bagage naar het volgend hotel gebracht.