Zeppelin Reizen

Marokko

Met de kinderen reizen moet samen genieten zijn van ieder moment. Dus doen wij het op deze reis rustig aan, en daardoor heeft het hele gezin de tijd alle indrukken in zich op te nemen en met mooie verhalen en herinneringen terug naar huis te keren. Vervoer in 4x4 of comfortabele minibus.

Verblijf in sfeervolle hotels, met excellente service, mooie ligging en authentiek karakter. (riads, kasbah’s) Leuke en wandelingen op onbetreden paden.

Marokko heeft veel te bieden, een kust van afwisselend rotsen en stranden, natuurschoon, exotische steden met een sfeervolle medina en souks, waar men de producten van Marokkaans handwerk kan kopen. Enkele aantrekkelijke steden zijn onder meer Marrakech, Fes, Meknes, Rabat, Safi, Essaouira en Agadir. Het meest spectaculaire natuurschoon vindt men in de Hoge Atlas.

Vele kleine dorpjes hebben een kasbah (burcht), dit is een hoog lemen gebouw( tot 4 verdiepingen), en dienden vroeger als vluchtburcht, voorraadschuur of familiehuis. In zo’n gerestaureerde Kasbah slapen is een zeer unieke ervaring!

Download het volledige dossier

enkele hoogtepunten

  • Volop genieten en beleven met het hele gezin.
  • Het vervoer is in 4x4 of comfortabele minibus met chauffeur en/of gids (Vlaamstalig). Maar de kameel is ook nooit veraf, de eerste dag maken we al een rit op dit reuzegrote dier.
  • U verblijft in authentieke riads, en gerestaureerde kasbah’s (burcht uit leem), waarbij kleinschaligheid, authenticiteit en comfort voorop staan.
  • U leert op authentieke wijze een tajinemaaltijd klaarmaken bij een lokale familie. Smullen maar!