Zeppelin Reizen

Madeira

Madeira heeft een grote natuurlijke schoonheid met tropische tuinen en spectaculaire panoramische vergezichten. De groene bergen, klippen, diepe valleien, bloemen, zon en de blauwe zee, vreugde en gastvrijheid creëren samen een eiland van sublieme rust.

Een populaire bestemming met enorme diversiteit en vakantieattracties, het hele jaar door, dankzij het milde klimaat van Madeira dat noch te heet is in de zomer noch te koud in de winter. Madeira is een van de enige Europese bestemming waar het hele jaar door bananen groeien, als bewijs dat het er ‘Altijd Zomer’ is.

Download het volledige dossier

enkele hoogtepunten

  • Madeira is een tropische archipel met een heerlijk subtropisch klimaat en een adembenemend landschap, en staat terecht bekend als ‘de drijvende tuin’ of ‘Parel van de Atlantische Oceaan’.
  • De archipel bestaat uit de bewoonde eilanden Madeira en Porto Santo plus kleine groepen onbewoonde eilanden, de Desertas en de Selvagens.
  • Madeira is het grootste eiland.
  • Madeira heeft een ruim aanbod zeldzame attracties naast zijn luxueuze blauwe hemel en zee en indrukwekkende valleien en bergen waar de vegetatie blijk geeft van een overdadige diversiteit.